Seminārā “Ilgtspējība: kārtējais birokrātiskais slogs vai stratēģiska nepieciešamība” uzzinājām par ekonomiskajām prognozēm, kas ietekmēs biznesu ilgstošā perspektīvā, apspriedām kā dabas daudzveidība var būt saistīta ar finanšu riskiem, un kliedējām mītus par klimata pārmaiņām. 

LU VUMC svarīgi, ka ekspertu zināšanas un pieredze veicinās pēctecību. Priecājamies, ka semināra dalībnieku vidū bija pārstāvji no KPMG Latvia, CSR Latvia, Luminor Latvija, SEB Latvija, TVNET GRUPA, Baltic Landlords, SIA Elia Group, SIA Clog, SIA Amie Export, Raiņa un Aspazijas māja. 

Mēs ticam, ka diskusijā aktualizētie jautājumi tiks attīstīti un virzīti tālāk, kopīgas vērtības un zināšanu sabiedrības radīšanā!    
Paldies Latvijas Banka ilgtspējas virziena vadītājam Edvards Kusners un ilgtspējības ekspertei Dr.oec. Santa Bormane par semināra organizēšanu un vadīšanu! 

Laba ziņa Latvijas uzņēmumiem!

No š.g. 20. marta būs lieliska iespēja apgūt LU VUMC izstrādāto programmu par ilgtspējību uzņēmējdarbībā. Stratēģiskās sesijas vadīs zinātnes un biznesa eksperti šajā jomā.

Esi ieinteresēts? Uzzini vairāk: www.vumc.lu.lv/jaunas-programmas/uznemumu-un-strukturvienibu-vaditajiem/ilgtspejigas-uznemejdarbibas-vadisana/

Veidosim labklājīgu vidi Latvijā kopā! 

Dalīties