Mācībām pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" 9. kārtā Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (LU VUMC) saņēma lielu mācību pieteikumu skaitu no vairāk kā 2000 iedzīvotājiem.

Šogad vislielāko interesi izraisīja LU VUMC sekojošie kursi:

Šie kursi nodrošina iespēju iegūt aktuālas zināšanas un prasmes, kas palīdzēs dalībniekiem attīstīties profesionāli un veikt veiksmīgus ieguldījumus akciju tirgū, izmantot efektīvas analīzes rīkus, kā arī izveidot un vadīt veiksmīgu e-komercijas biznesu.

Mācību piedāvājums ir veidots, balstoties uz darba tirgus aktualitātēm, lai iedzīvotāji iegūtās zināšanas un prasmes varētu pielietot savā ikdienas darbā, palielinot konkurētspēju darba tirgū vai īstenojot karjeras izaugsmi savā profesijā.

  • Priecājamies par 4.-6. kārtu absolventu profesionālo pilnveidi! Vislielāko ieguvumu LU VUMC mācību centra dalībnieki apliecināja par sekojošām pozīcijām :
  • Apgūtās jaunās digitālās prasmes (45,4%)
  • Spējas savu darbu veikt efektīvāk (45,3%)
  • Atalgojuma palielinājuma iegūšana (11,7%)
  • Kā arī LU VUMC absolventi augsti novērtēja iespēju palielināt savu redzesloku un norādīja, ka ir motivēti turpināt mācīties.

Visus interesentus LU VUMC aicina pieteikties kādai no programmām par uzņēmuma vai personīgajiem līdzekļiem un uzsākt mācības šajā rudenī! Uzzini vairāk par piedāvājumu ->  https://www.vumc.lu.lv/pieteikties-macibam/aktuali/

 

ES fondu pieaugušo izglītības projektu Nr.8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), lai pilnveidotu nodarbināto personu profesionālo kompetenci un uzlabotu darbaspēka kvalifikāciju darba tirgum, kā arī veicinātu gan strādājošo konkurētspēju, gan darba produktivitātes pieaugumu.  

Dalīties