Pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" 7. kārtas ietvaros Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (LU VUMC) pabeidza apmācības 2429 dalībnieki.

Apmācību laikā dalībnieki apguva jaunas prasmes 8 profesionālās nozarēs. Vislielākā interesē bija par programmām sekojošās nozarēs:

Apgūtas prasmes LU VUMC mācību centrā, palīdzēja dalībniekiem paaugstināt savu konkurētspēju darba tirgū un sniedza iespēju mainīt profesiju. 

Ar prieku paziņojam, ka arī 2023. gadā būs iespēja apgūt darba tirgū pieprasītās prasmes ar 90% līdzfinansējumu no ES fonda.

Izvēlies programmu, kas Tev palīdzēs sasniegt jaunas karjeras virsotnes! Aizpildi anketu un mēs paziņosim Tev par iespēju saņemt līdzfinansējumu.

ES fondu pieaugušo izglītības projektu Nr.8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), lai pilnveidotu nodarbināto personu profesionālo kompetenci un uzlabotu darbaspēka kvalifikāciju darba tirgum, kā arī veicinātu gan strādājošo konkurētspēju, gan darba produktivitātes pieaugumu.  

Dalīties