Pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" 7. kārtas ietvaros Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (LU VUMC) turpinās apmācības arī 2022. gada rudenī.

Akciju tirgus investīciju analīze personīgo ieguldījumu izvērtēšanai programmas dalībnieki apgūst investīciju veikšanai nepieciešamās zināšanas ar mērķi audzēt personīgo bagātību akciju tirgos. Savukārt Automatizēta programmatūras testēšana programmas dalībnieki aktualizē zināšanas par testēšanas automatizācijas lomu IT pasaulē tīmekļa lietojumprogrammu testēšanā atbilstoši mūsdienu praksei.

Visus interesentus LU VUMC aicina pieteikties kādai no 16 mācību programmām par uzņēmuma vai personīgajiem līdzekļiem un uzsākt mācības šajā rudenī! Uzzini vairāk par piedāvājumu --> LU VUMC mācību programmas 2022. gada rudenī.

ES fondu pieaugušo izglītības projektu Nr.8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), lai pilnveidotu nodarbināto personu profesionālo kompetenci un uzlabotu darbaspēka kvalifikāciju darba tirgum, kā arī veicinātu gan strādājošo konkurētspēju, gan darba produktivitātes pieaugumu.  

 

Dalīties