Mācībām pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" 7. kārtā Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (LU VUMC) saņēma lielu mācību pieteikumu skaitu no vairāk nekā 4000 iedzīvotājiem. Lai uzzinātu dalībnieku apmierinātību ar mācību izvēli, lūdzām sniegt viņu atsauksmes par profesionālās pilnveides programmām. Lepojamies, ka programmas guvušas lieliskas atsauksmes, kā arī turpinām pilnveidoties, lai sniegtu iespēju apgūt jaunākajām tendencēm atbilstošas zināšanas.  

Profesionālās pilnveides programma “Ievads programmatūras testēšanā ar QT1”

“Super pasniedzējs. Ļoti skaidri un saprotami visu pastāsta, vispār nav grūti vakarā pēc darba nosēdēt pie viņa lekcijām, jo ir tiešām interesanti.”


“Visu to labāko, prieks, ka mūsu grupai iekrita šī izvēle. Ļoti mierīgs, iecietīgs, atbild ļoti ātri uz jautājumiem, iesniegtos uzdevumus izskata un izvērtē ātri. Un vēl ne mazāk svarīgs-ļauj brīvprātīgi izvērtēt dalību praktiskajos uzdevumos, jo vakari jau tā ir grūti, ne visi grib uzreiz iedziļināties tik sīkās detaļās., to praktisko pusi, parasti vieglāk izdarīt sev ērtā laikā.”


“Ļoti patīk saturs un īpaši patīk asprātīgo video rullīšu pielietošana par tēmas būtību.”

 

Profesionālās pilnveides programma “Tīmekļa izstrāde PHP valodā iesācējiem”   

“Pasniedzējs Ņikita Smirnovs ir lielisks pasniedzējs, ieinteresēts, gudrs, laipns. Bija jūtama viņa atbildības sajūta par katru kursa dalībnieku. Aizrautīgs savā jomā, un tas pāriet pie studentiem!”

 

Profesionālās pilnveides programma “Transporta loģistika”

“Visi pasniedzēji - ir profesionāļi. Paldies visiem!”


“Programma ir interesanta, pamācoša un ļoti labi organizēta. Paldies!”

 

Profesionālās pilnveides programma “Interaktīvās biznesa spēles”

Interaktīvās biznesa spēles programmā visi dalībnieki iegūtās zināšanas novērtēja kā labas vai ļoti labas, lai celtu savu konkurētspēju darba tirgū.

 

Profesionālās pilnveides programma “Digitālais mārketings DMI sertifikācijai”

“Ļoti novērtēju, ka daļa pasniedzēju joprojām darbojas nozarē, kas dod aktuālāku skatījumu uz situāciju nozares aktualitātēs.”


“Savas jomas profesionāļi! Ar patiesu interesi klausos stāstītajā.”


“Ļoti labi sastādīta programma, kas ietver ļoti plašu loku no digitālā mārketinga.”

 

Profesionālās pilnveides programma Amazon.com digitālās platformas apgūšana pārdošanai internetā

“Ļoti zinošs pasniedzējs ar dziļu izpratni par tēmu. Izcila prasme vienkārši paskaidrot un veidot izpratni par tematu.”


“Ļoti augstvērtīgas prezentācijas, ērti, ka veido video ierakstus no lekcijām.”


100% dalībnieku, kuri aizpildīja atsauksmes atzīmēja pasniedzēju pasniegšanas prasmi ar augstāko novērtējumu – ļoti labi!

 

Profesionālās pilnveides programma Biznesa analītika ar Power BI

“Elchin - best teacher ever! Pēc viņa pasniegšanās pat nav jautājumu, jo viņš reāli dalās ar visiespējamiem risināšanās variantiem.”


“Perfekti, vienmēr gatavs visu izskaidrot un palīdzēt. Ir redzams, ka pasniedzējam ir padziļinātas zināšanas par tēmu, gan praktiskas, gan teorētiskas.”


93% dalībnieku pasniedzēju pasniegšanas prasmi novērtējuši kā labu vai ļoti labu.
 
Visiem kursu klausītājiem ir pieejams arī tehniskais atbalsts, lai ērtāk pieslēgtos nodarbībām tiešsaistē. 
Šajā ES fondu mācību kārtā LU VUMC piedāvāja iedzīvotājiem 46 profesionālās pilnveides mācību programmas kurās var apgūt dažādas prasmes.


Plānots, ka strādājošo pieteikšanās mācībām 8. kārtā sāksies šī gada augustā, bet mācību uzsākšana – septembra beigās vai oktobrī. Lai saņemtu informāciju par nākamās kārtas sākšanos, aicinām aizpildīt anketu. Katrs strādājošais projekta laikā var mācīties divas reizes neatkarīgi no pieteikšanās kārtu skaita, taču vienlaicīgi iespējams mācīties tikai vienā izglītības programmā.


ES fondu pieaugušo izglītības projektu Nr.8.4.1.0/16/I/001 “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA), lai pilnveidotu nodarbināto personu profesionālo kompetenci un uzlabotu darbaspēka kvalifikāciju darba tirgum, kā arī veicinātu gan strādājošo konkurētspēju, gan darba produktivitātes pieaugumu.  

 

Dalīties