Palieliniet sava uzņēmuma apgrozījumu par 20-30%, ienākot jaunā eksporta tirgū. Kā? Uzziniet par to piedaloties bezmaksas vebinārā par eksporta attīstību 19. oktobrī, plkst. 19.00, Zoom platformā. Reģistrācija vebināram: bit.ly/3lI89HK

Vai atcerieties, kā pēc pēdējās finanšu krīzes divu gada laikā Latvijas kompānijas palielināja eksportu par 32%? Esiet gatavi izmaiņām arī pašreizējā pasaules situācijā, piesakoties 4 mēnešu profesionālās pilnveides programmai "Eksporta uzsākšanas programma iesācējiem". Programmu ir iespējams apgūt ar ES fondu un valsts līdzfinansējumu maksājot tikai 10% no programmas maksas vai par personīgajiem līdzekļiem.

Kam iesākām piedalīties?

Ideālais dalībnieks ir uzņēmuma atbildīgais par eksporta attīstību, uzņēmuma vadītājs un īpašnieks, kā arī jauna uzņēmuma darbinieki, kas tikai plāno virzīt produktu vai pakalpojumu uz ārējo tirgu.

Vebināru vadīs eksporta eksperte Ieva Jonsone

Ieva Jonsone ir eksporta jomas profesionāle ar ilggadēju pieredzi Latvijā un ārzemēs darbā eksporta laukā dažādās biznesa jomās, vislielākā pieredze – pārtikas un metālapstrādes nozarēs. Uzkrāta pieredze, veidojot eksporta attīstību un realizāciju Eiropas Savienības, ASV, Ķīnas un Krievijas tirgos, veidojot sadarbību ar izplatītājiem un stratēģiskajiem partneriem. Kā “NP Foods” grupas uzņēmumu eksporta attīstības un realizācijas vadītāja eksportējusi Laimas saldumus, Staburadzes cepumus un konditorejas tortes, kā arī Guttas sulas un bezalkoholiskos dzērienus uz aptuveni 30 pasaules valstīm.

REĢISTRĒJIETIES BEZMAKSAS VEBINĀRĀM: https://bit.ly/3lI89HK

Dalīties