Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs (LU VUMC) aicina apgūt divus jaunus kursus - “Python programmēšanas valoda” un “Power BI: Biznesa analīze un vizualizācija”. Mācību sākums ir paredzēts maijā. Pieteikšanās: www.vumc.lu.lv

Jauns datu apstrādes kurss “Power BI: biznesa analīze un vizualizācija”

Kurss “Power BI: biznesa analīze un vizualizācija” sniedz datu apstrādes prasmes “no A līdz Z”, izmantojot mūsdienīgus jaudīgus datu apstrādes rīkus, kuri ir integrēti Power BI aplikācijā. Tiešsaistes mācības sāksies 26.maijā. Nodarbības paredzētas divas reizēs nedēļa. Tiešsaistes nodarbības notiks otrdienas no plkst. 19.00 līdz 20.30. Pēc nodarbības ir paredzēta 30 minūšu jautājumu un atbilžu sesija. Otra nodarbība būs video lekcija ar praktiskā uzdeva izpildi, kas būs pieejamas e-studiju vidē. Mācību kursa saturu nodrošina augsti kvalificēts pasniedzējs Eļčins Džafarovs.

Uzzini vairāk par kursu: https://www.vumc.lu.lv/kursi/datu-apstrade/power-bi-biznesa-analize-un-vizualizacija/

Python programmēšanas valoda

Ja interesē apgūt Python programmēšanas valodu Web lietotņu izstrādei un pamēģināt izveidot savu sociālo tīklu (“Instagram klonu”), Jums ir iespēja pieteikties pilnam Python programmēšanas valodas kursam. Šis kurss ir paredzēts iesācējiem bez Python programmēšanas priekšzināšanām, kā arī praktizējošiem programmētajiem, kas grib apgūt Python3 valodu Web lietotņu izstrādei. Tiešsaistes nodarbības notiks otrdienas no plkst. 8.00 līdz 10.00. Mācību kursa saturu nodrošina augsti kvalificēts pasniedzējs Dmitrijs Zubriks. Rakstiet mums uz profesionalis@lu.lv, ja vēlaties noskatīties vebināru par kursu.

Uzzini vairāk par kursu: https://www.vumc.lu.lv/kursi/programmesana/python-programmesanas-valoda/

Pieteikties jaunajiem kursiem var šeit: https://www.vumc.lu.lv/pieteikties-macibam/pieteiksanas/

Dalīties