Valdība ir pagarinājusi ārkārtējo situāciju valstī līdz 12. maijam, saglabājot visus iepriekš noteiktos ierobežojumus. Lai mazinātu riskus Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības centrs (LU VUMC) personālam, studējošajiem, viesiem un apmeklētājiem inficēties ar Covid-19 mācību process attālināti tiek pagarināts līdz 12.maijam.

LU VUMC mācībspēki nodrošinās studiju kursu apgūšanu attālināti, izmantojot zoom.us videokonferenču platformu. ZOOM platformai varat pieslēgties, izmantojot mobilo telefonu, planšeti vai personīgo datoru. Tiešraides nodarbības laikā vienlaicīgi var darboties tikai vienā ierīcē. Šeit pieejam instrukcija kā lietot ZOOM programmu. Visiem kursu klausītājiem ir pieejams arī tehniskais atbalsts, lai ērtāk pieslēgtos nodarbībām tiešsaistē. Kā arī nodarbības tiek ierakstītas un video lekciju pēc tam ir pieejamas kursa klausītājiem.

90% kursu klausītāji novērtē attālināto mācību procesu un pat atzīst, ka šādā veidā viņi vēlētos turpināt apgūt jaunas prasmes.

Visa aktuālā informāciju par nodarbību norisi klausītājiem ir nosūtīt e-pastā un ir pieejama e-studiju vidē. Kursu dalībniekiem lūgums regulāri sekot līdzi informācijai e-studiju (https://estudijas.lu.lv/) vidē un e-pastos. 

Visa saziņa ar LU VUMC administrāciju un mācībspēkiem notiks elektroniski: https://www.vumc.lu.lv/parmums/kontakti/

Tuvākajā laikā LU VUMC plāno izsludināt pieteikšanos diviem jauniem programmēšanas kursiem, kurus būs iespējams klausīties attālināti.  Pieteikties jaunajam kursam var šeit: https://www.vumc.lu.lv/pieteikties-macibam/pieteiksanas/

Dalīties