Lai maksimāli samazinātu COVID-19 izplatības risku, Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības centrs (LU VUMC) no 12.marta ir pārtraucis mācību procesu klātienē un turpina studiju procesu attālināti. 90% kursu klausītāji novērtē attālināto mācību procesu un pat atzīst, ka šādā veidā viņi vēlētos turpināt apgūt jaunas prasmes.

Kursa “Finanšu datu analīze un pārskatu sagatavošana” klausītāja Sanita Svaļba komentārs pēc pirmās attālinātās nodarbības: “Lekciju pasniedzēja vadīja ļoti labi un man patika. Pieslēgties izdevās uzreiz, nevajadzēja pat tehnisko atbalstu un viss bija viegli paveicams pašam, tāpēc domāju ka mēģinājums bija veiksmīgs, arī uzdevumus bija viegli pildīt, jo izsekot varēja vēl labāk nekā klātienē. Super! Nav nekādu iebildumu.”

Kursa “Finanšu datu analīze un pārskatu sagatavošana” klausītāja Inita Vilnīte: “Paldies, viss bija kārtībā, ja godīgi, tad man šādi ir ērtāk nekā braukāt. Paldies, ka atradāt iespēju, kā veikt apmācību, lai nepagarinātu mācību termiņu. Un, ja vēl ir pieejams videoieraksts, tad vispār super!”

Kursa “Digitālais mārketings” klausītāja Viktorija Šarabajeva atzina, ka bija satraukusies par mācību procesu attālināti, jo mājās ir mazs bērns, bet tas tiešsaistes nodarbībai neesot traucējis, jo bērniņš esot sēdējis blakus un nodarbojoties ar savām lietām. Viktorija atzīst, ka attālinātās nodarbības ir pat labākas nekā braukāšana uz lekcijām klātienē.

Arī kursa “Sociālo tīklu mārketings un digitālā mārketinga stratēģija” klausītāji novērtē attālināto nodarbību kvalitāti. Visi kursa klausītāji ir apmierināti ar nodarbību norisi un tehniskajām iespējām, ko piedāvā attālinātā mācīšanās. Šāds lekciju formāts ir īpaši ērts tiem klausītājiem, kas uz lekcijām mēro garu ceļu no Pierīgas un citiem rajoniem.

Visiem kursu klausītājiem ir pieejams arī tehniskais atbalsts, lai ērtāk pieslēgtos nodarbībām tiešsaistē. Kā arī nodarbības tiek ierakstītas un video lekciju pēc tam ir pieejamas kursa klausītājiem.

Tuvākajā laikā LU VUMC plāno izsludināt pieteikšanos diviem jauniem programmēšanas kursiem, kurus būs iespējams klausīties attālināti. Jau 6.aprīlī plkst. 19.00 notiks tiešsaistes informatīvais seminārs, kurā kursa pasniedzēji iepazīstinās ar jaunā LU VUMC kursa "Python programmēšana valoda" saturu.

Pieteikties jaunajam kursam var šeit: https://www.vumc.lu.lv/pieteikties-macibam/pieteiksanas/

 

Dalīties