Lai maksimāli samazinātu COVID – 19 izplatības risku, Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības centrs (LU VUMC) līdz 14. aprīlim ir pārtraucis studiju procesu klātienē. LU VUMC administratīvais darbs un studiju process turpinās attālināti, izmantojot visus pieejamos elektroniskos saziņas līdzekļus un tehnoloģiskos risinājumus.

LU VUMC mācībspēki nodrošinās studiju kursu apgūšanu attālināti, izmantojot zoom.us videokonferenču platformu. ZOOM platformai varat pieslēgties, izmantojot mobilo telefonu, planšeti vai personīgo datoru. Tiešraides nodarbības laikā vienlaicīgi var darboties tikai vienā ierīcē. Šeit pieejam instrukcija kā lietot ZOOM programmu.

Visa aktuālā informāciju par nodarbību norisi klausītājiem ir nosūtīt e-pastā un ir pieejama e-studiju vidē. Kursu dalībniekiem lūgums regulāri sekot līdzi informācijai e-studiju (https://estudijas.lu.lv/) vidē un e-pastos.

Visa saziņa ar LU VUMC administrāciju un mācībspēkiem notiks elektroniski: https://www.vumc.lu.lv/parmums/kontakti/

LU bibliotēku darba laiki: https://www.lu.lv/par-mums/lu-mediji/zinas/zina/t/58357/

LU bibliotēku lasītavas ir slēgtas no 16. marta.

LU rīkojums: Par epidemioloģiskās drošības pasākumiem

Oficiālo un drošo informācijas avotu saraksts par Covid-19, ko vērts pārskatīt 2x dienā, jo informācija atjaunojas un tiek strauji papildināta:https://www.bvef.lu.lv/lv/par-mums/zinas/zina/t/58295/

Dalīties