Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) pieaugušo izglītības projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” ceturtajā kārtā Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (LU VUMC) pieteicās vairāk nekā 2400 klausītāju no kuriem 700 klausītāji pabeigs mācības jau šajā ziemā.

“Kurss bija ideāls! Temps un apskatītās tēmas bija perfektas. Kursā bija ļoti labs balanss starp teoriju un praksi. Gaidu ar nepacietību, kad tiks izsludināta nākamā kārta,” kursa “Projektu vadība ar Agile” absolvents Ēriks Ajausks,

Populārākie izglītības kursi, kuros uzsāktas mācības ceturtajā projekta kārtā ir finanšu datu analīze un pārskatu sagatavošana, digitālais mārketings, komandas darba vadīšanas ABC un projektu vadība ar Agile.

Nākamā pieteikšanās gaidāma 2020. gada pavasarī

Atgādinām, ka projekta laikā mācību iespējas vienu reizi var izmantot ikviens strādājošais vai pašnodarbinātais vecumā no 25 gadiem, tostarp jaunie vecāki, kuri atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, saglabājot darba attiecības, kā arī strādājoši pensionāri.

Tie nodarbinātie, kas pieteicās mācībām kādā no iepriekšējām kārtām, bet mācības neuzsāka, var pieteikties mācībām atkārtoti kādā no nākamajām kārtām. Savukārt tie strādājošie, kuri kādā no iepriekšējām kārtām mācības uzsāka, bet nepabeidza, atkārtoti var pieteikties 12 mēnešus pēc mācību pārtraukšanas dienas. 

Lai saņemtu informāciju par nākamās kārtas sākšanos, aicinām sekot projekta jaunumiem mājaslapā www.macibaspieaugusajiem.lv vai reģistrēties šeit jaunumu saņemšanai par projekta piekto kārtu.

Dalīties