Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (VUMC) ar semināru par mūzikas producēšanu "Tu esi influenceris!" viesosies mūzikas producents no ASV – Renē Meriste. Seminārs angļu valodā notiks 4. novembrī no plkst. 10.30 līdz 14.00, Aspazijas bulvārī 5, Rīgā. Reģistrācija semināram notiek līdz 1. novembrim.

Seminārā Renee Meriste dalīsies ar savu pieredzi mūzikas industrijā, atklāti stāstot par savu ceļu uz Rietumeiropas un Amerikas mūzikas tirgu virsotnēm. Renee arī prezentēs savu grāmatu par sekmīgu mūzikas producēšanu – “Tu esi influenceris!”  (angļu valodā – “You Are The Influencer!”), kuru būs iespēja iegādāties semināra dalībniekiem. Pasākuma apmeklētāji varēs pieteikties individuālai jautājumu un atbilžu sesijai ar mūzikas producentu.

Pasākumu organizē LU BVEF Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrs un Tallinas Džordža Otsa mūzikas skola (George Ots Music School). Semināra dalības maksa ir no 50 eiro. Reģistrācija semināram un apmaksa notiek līdz 3. novembrim: shorturl.at/nuwzB

Semināra programma:

10.00 – 10.30 Dalībnieku sagaidīšana un tīklošanās

10.30 – 12.00 Grāmatas prezentācija:

Kāpēc es rakstīju šo grāmatu? Mārketings, mūzika, influenceri.

  • Mūzikas industrija šodien: Etiķete, izdevēji, sinhronizācija, radio, TV, tiešsaiste, sociālie mediji.
  • Menedžments: Kāpēc katram mūzikas industrijas pārstāvim ir nepieciešams menedžeris? Vai katram sociālo mediju influencerim ir nepieciešams menedžeris? Vai tiešām katram produktam pasaulē vajag menedžeri?

12.30 – 13.00 Kafijas pauze

13.00 – 14.00 Seminārs:

  • Mākslinieks kā bizness. Zīmola anatomija. Mākslinieka vārds un izskats. Cilvēki ap mākslinieku un menedžeri. Komanda un komandas vadība.
  • Tiešraides pasākumi.
  • Globalizācija un radošās industrijas.
  • Klasiskās mūzikas tirgus.
  • Labdarība un īpašo koncertu pārdošana.

Papildus informācija: tālr. 67034981, e-pasts: profesionalis@lu.lv

Par individuālām konsultācijām: mob. tel. 29171728, e-pasts: irina.bausova@lu.lv

Dalīties