9.martā svinīgi noslēdzās "Digitālā mārketinga" neformālās izglītības programma, kuru apmeklēja un Latvijas Universitātes (LU) apliecības ieguva 75 klausītāji. Programma īstenota pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”, ko īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA). Tajā ikviens strādājošais vai pašnodarbinātais vecumā no 25 gadiem var paaugstināt savu profesionālo kompetenci un konkurētspēju ar ES fondu un valsts līdzfinansējumu.

LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centrā (LU BVEF VUMC) mācības notika no 2018.gada 15.janvāra līdz 14.martam. Apmācības pabeidza trīs mācību grupas - kopā 75 klausītāji.

Mācības tika organizētas darba dienu vakaros divas reizes nedēļā, kur klausītāji apguva digitālo projektu veidošanu un vadīšanu, interaktīvā mārketinga komunikāciju, interneta veikalu funkcionēšanu, mārketinga pētījumus digitālajā vidē, kā arī sociālo mediju un satura mārketingu. Mācību noslēgumā katrs dalībnieks izstrādāja savu noslēguma darbu – konkrēta uzņēmuma digitālā mārketinga stratēģijas analīzi ar tās pilnveidošanas virzieniem un stratēģijas izstrādi.

Katra programmas dalībnieks darba pieredze un zināšanu līmenis ir atšķirīgs, kas ļāva veidot produktīvas diskusijas mācību proces laikā. Visi klausītāji bija ļoti apmierināti gan par programmas saturu, gan arī  pasniedzēju kompetenci, aizrautību un vēlmi dalīties savās zināšanās.

VIAA atklājausi otro pieteikšanās kārtu ES fondu pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”. Šoreiz strādājošie un pašnodarbinātie vecumā no 25 gadiem var izvēlēties paaugstināt savu profesionālo kompetenci un konkurētspēju 12 dažādās tautsaimniecības nozarēs, piesakoties mācībām līdz 2018. gada 16. aprīlim 68 izglītības iestādēs visā Latvijā. Mācību izmaksu lielāko daļu sedz ES fondi un valsts, savukārt iedzīvotājiem jānodrošina 10% līdzmaksājums, kuru var apmaksāt arī darba devējs.

VUMC piedāvā apgūt dažādas neformālās izglītības programmas:

 

Dalīties