Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) uzsāk trešo pieteikšanās kārtu Eiropas Savienības (ES) fondu pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”. Tajā ikviens strādājošais un pašnodarbinātais no 25 gadu vecuma var pieteikties mācībām 11 tautsaimniecības nozarēs, līdz 17. septembrim iesniedzot pieteikumu kādā no 70 izglītības iestādēm visā Latvijā.

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem  par mācībām un pieteikšanos

Iesniegums un tālākie soļi

Informācija par programmām ir pieejama Latvijas Universitātes Vadības un uzņēmējdarbības mācību centra mājaslapa: www.vumc.lu.lv

→ PIETEIKTIES MĀCĪBĀM VAR, ELEKTRONISKI AIZPILDOT PIETEIKUMA ANKETU, KURU VARAT LEJUPIELĀDĒT ŠEIT.

Aizpildītu anketu lūgums sūtīt uz e-pasta adresi: profesionalis@lu.lv

Pēc anketas nosūtīšanas

Visi pieteikumu anketas iesniedzēji tiek iekļauti pretendentu sarakstā. Pretendentus līdz 1.novembrim izvērtēs VIAA. Visi kandidāti pēc 1.novembra tiks informēti par VIAA lēmumu.

Potenciālajiem kandidātiem līdz 15.oktobrim tiks izsūtīti nodarbību saraksti.

Pēc VIAA lēmuma saņemšanas ar katru kandidātu sazināsimies par izvēlētājām mācību programmām, noslēgsim līgumu un lūgsim aizpildīt VIAA anketu.

Nodarbību sākums tiek plānots 2018.g. novembrī. Nodarbības Rīgā notiks darba dienu vakaros 2 x nedēļā. Reģionos – brīvdienās 1 x nedēļā vai 1x nedēļā arī darba dienās. Nodarbību grafiki tiek pielāgoti strādājošo ērtībām. Mācību ilgums ir no 1,5 līdz 2,5 mēnešiem – atkarībā no grafika.

Pievērsiet uzmanību - lai pieteiktos mācībām, personai jābūt sasniegušai 25 gadu vecumu, strādājošam/ai vai pašnodarbinātajam/ai. Pieteikties var arī jaunie vecāki, kuri atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, saglabājot darba attiecības.

Esiet laipni gaidīti Latvijas Universitātē!

Dalīties