Uzņēmuma vērtības noteikšana un tās vadīšana ir viena no svarīgākajām uzņēmuma finanšu vadīšanas funkcijām. Kurss „Uzņēmuma vērtības noteikšana un tās vadīšana”, 64 st. notiks no 23.04.2014 – 09.06.2014 pa pirmdienām un trešdienām no 18.00-21.30.

Kurss paredzēts Latvijas uzņēmumos strādājošo vadītāju, finansistu, ekonomistu, galveno grāmatvežu, struktūrvienību un projektu vadītāju, īpašuma vērtētāju zināšanu pilnveidei  par uzņēmuma vērtības noteikšanu un tās vadīšanu. Kursa mērķis ir pilnveidot Latvijas uzņēmumos un kompānijās strādājošo speciālistu lietišķo finanšu zināšanas, nodrošināt viņu profesionālās kompetences pieaugumu, celt to kvalifikāciju un konkurētspēju darba tirgū. Pēc kursa apgūšanas klausītāji varēs: •    noteikt uzņēmuma (biznesa) mērķus, izmantojot kvantitatīvās metodes, un novērtēt to sasniegšanas efektivitāti;
•    noteikt galvenos uzņēmuma vērtību ietekmējošos faktorus;
•    orientēties uzņēmuma vērtības noteikšanas metodēs;
•    noteikt uzņēmuma vērtību un izvairīties no kļūdām uzņēmuma vērtības noteikšanā;
•    analizēt un pārvaldīt uzņēmuma (biznesa) vērtību;
•    pielietot uzņēmuma vērtības noteikšanas metodes. Kurss ir noderīgs gan iesācējam finanšu jomā, gan speciālistiem ar  pieredzi. Kursam ir praktisks raksturs, tā tēmas tiek izklāstītas nevis teorētiski, bet konkrēto situāciju kontekstā, kas nodrošina klausītājiem iespēju apgūt praktiskās iemaņas un paņēmienus uzņēmuma vai biznesa vērtības noteikšanā un vadīšanā,  kā arī ļauj izmantot materiālu sava uzņēmuma vērtības noteikšanai un palielināšanai. Kursu vadīs Svetlana Saksonova Ekonomikas doktore, strādā Latvijas universitātē, ir finansista, galvenā grāmatveža darba pieredze.
Lasa kursus Finanšu vadība, Finanšu grāmatvedība, Vadības grāmatvedība, Korporatīvās finanses, vada konsultatīvos seminārus uzņēmējiem par darbības rezultātu vērtēšanu, budžetu sastādīšanu, pašizmaksu kalkulēšanu.
Grāmatu  „Uzņēmuma darbības plānošanas paņēmieni”, „Banku darbība”, „Uzņēmuma finanšu vadības praktiskās metodes”, „Latvijas komercbanku aktīvi - attīstība, struktūras pārvaldības iespējas”  autore.
Reģistrācija uz kursu  un konsultācija par tālr. 67034798 vai 29171728, e-pasts: profesionālis@lu.lv

Dalīties