Kurss „Uzņēmuma funkcionālo un finanšu budžetu plānošana, to analīze un koriģēšana”, 32.st. notiks no 26.03.2014 līdz 16.04.2014 pa pirmdienām un trešdienām no 18.00-21.30. Kursa mērķis ir pilnveidot Latvijas uzņēmumos strādājošo speciālistu lietišķo finanšu zināšanas par uzņēmuma darbības funkcionālo un finanšu budžetu plānošanu, to analīzi un koriģēšanu.

Kam paredzēts kurss: Latvijas uzņēmumos strādājošajiem  vadītājiem, finansistiem, ekonomistiem, galvenajiem  grāmatvežiem, struktūrvienību un projektu vadītājiem.   Budžeta sastādīšana, tā analīze un koriģēšana ir viena no svarīgākajām uzņēmuma finanšu vadīšanas funkcijām. Šis kurss nodrošina speciālistu  profesionālās kompetences pieaugumu, celt to kvalifikāciju un konkurētspēju darba tirgū. Pēc kursa apgūšanas klausītāji varēs:
•    plānot uzņēmuma darbību;
•    izvēlēties labāko uzņēmuma finansēšanas variantu;  
•    plānot uzņēmuma darbību, sastādot funkcionālos un finanšu budžetus;
•    analizēt finanšu budžetu ar mērķi novērtēt finanšu un uzņēmējdarbības riskus;
•    koriģēt finanšu budžetu, mainot kontrolskaitļus un vadlīnijas ar mērķi novērst riskus. Kurss ir noderīgs gan iesācējam finanšu jomā, gan speciālistiem ar  pieredzi. Kursam ir izteikti praktisks raksturs. Tradicionālās finanšu budžeta plānošanas tēmas tiek izklāstītas  konkrēto situāciju kontekstā, kas nodrošina klausītājiem iespēju apgūt praktiskās iemaņas budžetu sastādīšanā un paņēmienus finanšu lēmumu pieņemšanā, un izmantot tos ikdienas darbā. Kursu pasniegs Svetlana Saksonova Ekonomikas doktore, strādā Latvijas universitātē, ir finansista, galvenā grāmatveža darba pieredze.
Lasa kursus Finanšu vadība, Finanšu grāmatvedība, Vadības grāmatvedība, Korporatīvās finanses, vada konsultatīvos seminārus uzņēmējiem par darbības rezultātu vērtēšanu, budžetu sastādīšanu, pašizmaksu kalkulēšanu.

Grāmatu  „Uzņēmuma darbības plānošanas paņēmieni”, „Banku darbība”, „Uzņēmuma finanšu vadības praktiskās metodes”, „Latvijas komercbanku aktīvi - attīstība, struktūras pārvaldības iespējas”  autore. Reģistrācija uz kursu  un konsultācija par tālr. 67034798 vai 29171728, e-pasts: profesionālis@lu.lv  

Dalīties